Definitia HUB-ului

Ce este un HUB?

Este un spațiu comun de lucru a.k.a. coworking space. Probabil ne-ai tot văzut folosind în postările noastre de pe Facebook sau Instagram, sintagma de coworking space.

Ideea din spate este una foarte simplă și pe înțelesul tuturor. Vom alege ca personajul poveștii noastre despre HUB să fii chiar tu.

Să presupunem că te-ai săturat să muncești pentru cineva și ai vrea să lucrezi pe cont propriu. Fie ca freelancer, fie să îți deschizi un start up. Opțiunea îți aparține, orice ar fi.

Ahh, viața de freelancer!

Totul e foarte simplu când începi să lucrezi de acasă. Te simți mai liniștit. Nu te bâzâie nimeni la cap, programul ți-l faci după bunul plac.


Dar, lucrurile încep să se schimbe. Apar distragerile. Fie pisica, fie praful pe care te-a pus mama să îl ștergi de ieri (dacă tot ești acasă), fie bunica îți aduce constant de mâncare…Nu e bine! Ai nevoie de un birou. Dar un birou e costisitor: chirie + mobilier + utilități. Nu îți permiți luxul acesta încă.


De aici pornește și ideea de coworking space sau space sharing. Plătești lunar un abonament, care e de cel puțin 3 ori mai mic decât chiria pe care ar trebui să o dai pe un spațiu comercial și ai biroul tău, o imprimantă comună, sală de ședințe, cafea, etc, toate la un preț care să îți permită să îți dezvolți afacerea pe cont propriu.


Vei lucra alături și de alți oameni ca tine, în același loc, care îți pot deveni prieteni, sfătuitori sau chiar clienți. Ai parte de o grămadă de evenimente educative sau de networking, care te vor ajuta să cunoști oameni noi și să te dezvolți.


Acum ai parte de un HUB chiar în Alba Iulia. Pe 7 martie ne deschidem oficial porțile și poți veni să ne cunoști. Prima lună, până pe data de 7 august, este gratuită!