Business Angel – suportul ideii tale ingenioase

by HUB 7

Un business angel pot fi salvarea ta atunci când ai o idee extraordinară dar bugetul nu te ajută.

Business angel sau cum putem primi suport în start-up-ul nostru

Știm foarte bine că începuturile sunt cele mai frumoase momente din viață. Vorbind de business, primul contract semnat cu primul tău client nu se uită niciodată. Nici momentul în care ai călcat într-un spațiu. Ai știut pe loc că acela va fi biroul din care tu vei face lucruri mari. Lucrurile pe care ai visat atâta timp să le faci. Începuturile nu se uită.

Însă, ca tu să poți avea amintiri minunate legate de primele tale zile ca antreprenor, este nevoie ca startul afacerii tale să fie unul bun.

E mai ușor când primești ajutor

Căile pe care o luăm nu sunt tot timpul bătătorite, dar de ce să ne complicăm viața cu drumuri lăturalnice, când putem să o luăm pe scurtături pe care au mai fost și alții înaintea noastră, și care s-au dovedit a fi drumurile cele mai bune spre succes. Aici intervine noțiunea de „business angel„.

Un business angel este un om cu o vastă experiență, un profesionist în domeniul afacerilor, care de-a lungul timpului s-a confruntat cu tot felul de situații și care poate să te ghideze pe drumul tău spre succes. Nu sfaturile sunt însă cel mai mare atuu atunci când apelezi la un business angel.

Acest „angel„, investitorul afacerii tale, își va folosi toate resursele pentru afacerea ta de start-up, inclusiv pe cele financiare.

Investițiile au nevoie de efort

Având în vedere că acest tip de investiții implică un risc destul de mare, investitorii caută în general idei de afaceri cu potențial mare, care să poată în timp să amortizeze investiția inițială și să aducă un profit considerabil. Tot ce trebuie să faci în cazul în care ai o idee de afaceri în care crezi și dorești ajutor din partea unui profesionist este să îți cauți un business angel potrivit pentru afacerea ta.