ADN de antreprenor

by HUB 7

ADN-ul de antreprenor exista in fiecare. Indiferent de personalitatea noastra, putem gasi in noi puterea pe care ne-o refuzam dand vina pe zodii, caractere sau soarta.

ADN-ul nostru ne poate schimba viata

Te-ai gandit probabil de foarte multe ori sa o iei de la capat si sa iti pornesti propriul business. Ce te-a oprit? Te-ai gandit mereu ca nu esti facut pentru asta. Ei, afla ca esti.

ADN-ul de antreprenor sa afla in fiecare dintre noi.

ADN-uri celebre 

Oameni ca Martin Luther King sau Albert Einstein au fost Vizionari, Nelson Mandela sau Abraham Lincoln au fost Slujitori, Newton a fost Invatator, John F Kennedy a fost Incurajator, Bill Gates sau John Wesley au fost Darnici, Napoleon Bonaparte sau Thomas J Watson au fost Conducatori, Maica Tereza a fost Milostiv.

Ce i-a facut pe acesti oameni diferiti? Au crescut in culturi diferite, au fost saraci sau bogati, au avut mai multa sau mai putina educatie, si totusi au fost oameni care au impactat lumea, au produs o schimbare sau au creat cele mai mari afaceri pe care le cunoastem.

Ce ii face diferiti de noi? Cele 7 principii strategice din ADN-ul lor. Unicitatea si scopul lor precis i-au facut lideri, antreprenori in comunitatea lor, in domeniul lor, sectorul de piata sau tara lor.

Cate tipuri de ADN-uri exista?

Fie ca esti Vizionar, Slujitor, Invatator, Incurajator, Darnic, Conducator sau Milostiv, indiferent de ce iti spune cultura ca trebuie sa ai sau sa faci, toti avem ADN de Antreprenor. Daca pana acum ai fost blocat si acoperit cu tot felul de skill-uri si caracteristici necesare pe care trebuie sa le aiba o persoana ca sa se califice sa fie antreprenor, crezand ca doar asa se poate, noi ne vom uita la designul tau original utilizand aceste 7 principii strategice care transforma modul in care traim, actionam, incepem si crestem o afacere.

Schimba-te pentru a schimba

Ai avut un esec in antreprenoriat si te-ai intrebat daca ai macar un strop de ADN de antreprenor in tine? Iti spunem DA, AI!

Avem un test prin care vom incerca sa masuram acele caracteristici externe comportamentale si trasaturi de personalitate. Vom afla ce principiu te defineste si care este ADN-ul tau.

Scopul nu este de a pune oamenii in „cutii" sau template-uri, ci de a afla ce te defineste pe langa caracterul tau si care este cheia spre ADN-ul de Antreprenor.